Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /usr/home/viasanna.com/web/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 8

Osteopatia  -  Fisioteràpia  -  Podologia  -  Nutrició  -  Psicologia  -  Tractaments energètics  -  Tractaments de benestar

REIKI

El Reiki és una tècnica de canalització i transmissió d'energia vital a través de la imposició de mans, que s'utilitza per obtenir pau i equilibri en tots els nivells; físic, mental i emocional.

Igual que la acupuntura, aquesta tècnica parteix d' una tesis molt sencilla, que el èsser humà és energia i quan aquesta està bloquejada o desequilibrada, és quan és produeix els malestars.

Té un bons resultats i ja han començat a donar-ho als hospitals com tractament complementari.

És també un camí per al creixement personal i l'expansió per a la consciència.

* Calma i alivia l´estrès i la ansietat.                                                       

* Dona sensació d´alivi emocional durant i després de la sessió.                                     

* S´activa el sistema immune.   

* Provoca una sensació de total relaxació i pau. 

* Proporciona neteja i equilibri en el cos energètic.      

Impartit per:  Angely González

EMF Balancing Technique

EMF Balancing Technique o també anomenat 'treball equilibrador' es una tècnica que busca equilibrar i expandir el camp electromagnètic humà creada per Peggy Phoenix Dubro.

Som energia i ens relacionem a través del camp energètic. Ho fem amb d'altres persones, amb l'exterior i amb nosaltres mateixos. L'objectiu de la tècnica ideada per Peggy Phoenix és enfortir i reequilibrar el camp electromagnètic individual per adequar-lo als canvis que es produeixen a la Terra, que també té camp electromagnètic i aconseguir així tenir tanta energia com es desitgi. 

En què ens ajuda : 

Major comprensió d'un mateix@ 
Reforça l'intuïció                             
Estabilitat emocional i física         
Aumenta l'autoestima                   
Allibera creences que tens i tot el que està bloquejat                    
Força i direcció per solucionar allò que no fem
Potencials adormits                      
Allibera càrregues emocionals  

 

Impartit per:  Angely González

Reflexologia Podal

La reflexologia podal és una pràctica terapèutica que consisteix en estimular manualment determinats punts dels peus amb l'objectiu d'equilibrar i provocar efectes beneficiosos a d'altres parts del cos, per l'efecte 'reflex'. 

Es tracta d'una tècnica milenària original de Xina i l'Antic Egipte, que ha estat practicada al llarg dels segles i que va ser recuperada a principis del s.XX pel metge nord-americà William Fitzerald. 

Basant-se en els coneixements anatòmics, Fitzerald va considerar que el cos estava recorregut longitudinalment per deu línies energètiques, molt similars als meridians usats en acupuntura, que sanaven des de la punta del peu fins al cap. 

Segons la reflexologia actual, aquestes línies, amb les seves ramificacions, també estableixen la connexió entre plantes del peu i órgans i vísceres.

 

Impartit per: Adela Jiménez

 

Kinesiologia Bioquímica i emocional

Gràcies a la Kinesiologia podem establir una comunicació amb la informació que conté el nostre sistema, a través d'un llenguatge binari mitjançant l'escurçament o allargament de les cadenes musculars anteriors i posteriors i saber quins factors han originat i estan mantenint el desequilibri, per tal de saber que es el que necessita el sistema per restablir-lo.

Ens permet treballar els aspectes emocionals, mentals, conductuals, energètics, subtils i espirituals, utilitzant els múltiples recursos de diferents escoles i sistemes per aconseguir el canvi i el creixement específics per a cada persona i problema.

Creences limitants i capacitadores, valors, les diverses situacions de crisi que han repercutit negativa o traumàticament en moments puntuals o llargs períodes, la memòria del nostre arbre genealògic, el benefici ocult de mantenir una enfermetat o problema, les diferents condicions que han format el nostre "JO" durant l'embaràs i la infància, la informació del nostre Adn, la memòria de la nostra ànima i el propòsit de la nostra vida.

La Kinesiologia bioquímica és un aspecte de la kinesiologia que ajuda a recuperar el benestar de les persones tenint en compte que hi ha un component 'bioquímic-nutricional' que se suma als diferents camps de l'ésser humà; l'energètic, l'emocional i l'estructural.
La Kinesiologia emocional es un procediment segur, respectuós i a mesura de cada persona, de cada problema, de cada moment, orientat a aconseguir pau, tranquilitat, estabilitat, alegria, energia, evolució i creixement personal.

PNL La Programació Neuro Lingüística ens ajuda a canviar la manera com percebem el nostre mon. Ens permet modelar els elements de l'estructura de les nostres experiències Tecniques com les posicions perceptives, la linea de la vida, el canvi de submodalitats, entre d'altres, ens permeten moure'ns a traves de la nostra trajectoria de vida, trobar aquells events o situacions on es va originar el bloqueig, viure en primera persona cada posició dels personatges implicats per comprendre el conflicte amb una nova perspectiva transformant la informació negativa dels sentits en positiva.

EFT Es una revolucionària tècnica que esta canviant la vida a milers de persones en tot el món. Parteix de la premisa que tota emoció negativa s'origina en la interrupció del flux energètic del cos i s'utilitza per resoldre tot tipus de problemes emocionals, mentals i físics. Mitjançant l'estimulació dels punts de la cara i cos que corresponen als principals meridians energètics, s'allibera l'energia estancada que genera malestar, permetent que l'energia torni a fluir, recuperant l'equilibri cos-ment i resolent el problema a tractar en minuts. Els seus efectes son ràpids i els resultats perduren en el temps.

 

Impartit per: Sònia López i René Creus

Medicina Xinesa

La medicina  xinesa és la medicina més antiga del món i està adreçada a preservar la salut de les persones i a tractar-ne les malalties des d’un punt de vista integral de tots els aspectes de la persona; el cos físic, energètic i el psíquic. Segons la medicina xinesa, la malaltia apareix quan s'altera el flux del Qi (energia vital) i es produeix un desequilibri Ying-Yang. Les tècniques que s'apliquen en MTX són acupuntura, moxibustió, auriculopuntura, ventoses, dietètica xinesa, fitoteràpia xinesa, shiatsu, manipulacions traumatològiques (medicina manual terapèutica) i exercicis de fisioteràpia xinesa.

La Medicina xinesa tracta la persona de manera integral, des del punt de vista energètic i totalment natural. El seu objectiu és curar i sobretot prevenir trastorns de tot tipus.

Impartit per: Pendent