Osteopatia  -  Fisioteràpia  -  Podologia  -  Nutrició  -  Psicologia  -  Tractaments energètics  -  Tractaments de benestar

Teràpia Gestalt

La teràpia Gestalt és una mirada a l'aquí i a l'ara. És un viatge que ens impulsa a trobar en nosaltres mateixos aquells recursos innats que ens permetran caminar una mica més lleugers, buidant motxilles que sovint són plenes de passat, d'antics patrons, i altres traves que no ens permeten viure el present d'una manera plena. 

El primer pas per solucionar un problema és identificar-lo i reconèixer-lo, la negació sol portar conflictes amb un mateix o amb els altres, i la teràpia Gestalt ajuda a prendre’n consciència i a acceptar-lo. El terapeuta Gestalt ajuda a afrontar el problema amb una actitud d'acompanyament, creant un espai respectuós, neutral i sense judicis.

Fer-se responsable de la pròpia vida, de les pròpies accions i decisions, ens situa en un lloc adult i conscient. La Teràpia Gestalt es fonamenta en la importància de la coherència i l'autenticitat amb un mateix, aconseguint un millor autoconeixement. Ens ajuda a localitzar aquelles conductes que poden obstaculitzar una vida i unes relacions sanes, i a obtenir els recursos necessaris per millorar-les.

impartit per :  Marta Esteve