Osteopatia  -  Fisioteràpia  -  Podologia  -  Nutrició  -  Psicologia  -  Tractaments energètics  -  Tractaments de benestar

Osteopatia

 

L’osteopatia basa el seu tractament en la teoria que el cos pot curar-se a sí mateixl’osteopatia busca més els orígens i les causes del problema i tracta el cos de forma global. Es centra en el tractament del sistema múscolo-esquelètic i es fa a través de la manipulació manual del cos. Recupera l'equilibri intern a través de la manipulació conscient de músculs, ossos i teixits. Ho fa amb una combinació adequada de tècniques manuals com el massatge i la manipulació dels músculs, les articulacions, els lligaments i els tendons.

Cal analitzar cada pacient individualment. Si algú s’ha fet mal fa poc, serà més fàcil de curar que si el dolor porta anys acumulat. Habitualment, en 3 sessions, ja s’ha de notar el canvi per a qualsevol problema, encara que potser es necessitin més sessions per a la curació definitiva. Després, en funció de l’edat i estil de vida de la persona, es recomana un seguiment d’entre 1 o 3  sessions a l’any.

L'osteopatia està indicada per:

*patologies de l'aparell locomotor (mals d'esquena, hèrnies discals, alteracions posturals…)                                                                               

*patologies viscerals (còlon irritable, reflux, restrenyiment, males digestions i problemes ginecològics..)     

*disfuncions cranials (com ara mals de cap, migranyes, marejos, acúfens, sinusitis…).

Impartit per: Gorka Iza