Osteopatia  -  Fisioteràpia  -  Podologia  -  Nutrició i PNIE  -  Psicologia  -  Tractaments energètics  -  Tractaments de benestar

Nutrició i PNIE

La Nutrició és una part essencial de la salut humana. Té uns efectes molt importants sobre el nostres cos. La teràpia nutricional va destinada a tothom qui estigui interessat en construir un bon equilibri físic i emocional. Alimentar-se correctament no és sinònim de fer dieta, sinó d’adquirir una hàbits alimentaris que s’estableixin per sempre i que s’acabin instaurant com a normals en la nostra quotidianitat. Cal una reeducació alimentària personalitzada de cadascú per aconseguir-ho. I per a això, no només cal tenir en compte els factors nutricionals, sinó també els emocionals i de constitució. Enfortir els òrgans amb tendència a debilitar-se i reforçar al màxim el sistema immunològic i digestiu per aconseguir l’equilibri.

 

PNIE

L’origen d’un problema de salut pot ser molt divers. Des de les digestions pesades a l’insomni o un dolor crònic, moltes patologies poden ser derivades o indicadors d’altres desordres ben diferents.

Però si som conscients de les respostes del nostre cos i identifiquem les interaccions entre els diferents organismes podrem aprendre a generar solucions i afrontar millor qualsevol circumstància.

Coneix el teu cos i el teu cervell per aprendre a cuidar-te més

La psiconeuroimmunoendocrinologia (PNIE) aborda qualsevol afecció a partir d’un anàlisi complet basat en la relació entre els diferents sistemes (psicològic, neurològic, immunològic i endocrí) i proposa recomanacions alimentàries per assumir hàbits més saludables. La teràpia és natural, sense efectes secundaris; un risc mínim que aporta uns beneficis màxims.

Impartit per: Jordi Barniol