Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /usr/home/viasanna.com/web/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 8

Osteopatia  -  Fisioteràpia  -  Podologia  -  Nutrició  -  Psicologia  -  Tractaments energètics  -  Tractaments de benestar

EN QUÈ ENS POT AJUDAR?

Saber quins aliments li senten bé, si té intolerància o quins digereix pitjor, pot ajudar al teu organisme. En termes generals, podem afirmar que aquest test li ajuda a :

  • Reduir pes
  • Guanyar vitalitat i sentir-se milllor
  • Conèixer quins aliments li generen malestar i així poder-los evitar
  • Aprendre a menjar bé

Intolerància alimentària

QUÈ ÉS LA INTOLERÀNCIA ALIMENTÀRIA?

La mala alimentació i el ritme de vida trepidant són les causes de que cada vegada més les persones pateixin problemes digestius.

La ingesta d’un determinat aliment pot provocar a l’organisme una reacció inesperada. Una hipersensibilitat alimentària que es pot manifestar de dues formes:

Al·lèrgia alimentària:  que es produeix quan un o més aliments afecten el sistema inmunològic i provocan reaccions del sistema (picor, tos, trasnstorns respiratoris etc )

Intolerància alimentària: és un tipus de hipersensibilitat no al·lèrgica en la que també afecta els mecanismes inmunològics, tòxics, enzimàtics o psicològics entre d’altres i que afecten al metabolisme.

TEST D’INTOLERÀNCIA ALIMENTÀRIA

EN QUÈ CONSITEIX EL TEST?

Aquest test es basa en l’aplicació del Mètode de Voll. És un mètode en el que es medeix la resistència elèctrica que exerceixen els punts de control (punts d’acupuntura i de Voll) fent possible fer una medició de l’estat dels òrgans i sistemes. Amb aquest test es podrà conèixer els aliments potencialment nocius pel pacient. D’aquesta manera és facilitarà a l’especialista una informació que li ajudarà a avaluar amb més prescisió i fer una prescripció dietètica adaptada a cada  persona.

 

COM SABER SI HAURIA DE FER-ME UN TEST D’INTOLERÀNCIA ALIMENTÀRIA?

Un test d’intolerància ens indica quins aliments dels que ingereix normalment una persona en la seva vida diària són els responsables de provocar un empitjorament tant en la simptomatologia de la patologia que presenta.

Transtorns gastrointestinals: dolors abdominals, estrenyimet i/o diarrees, gasos, molèsties gàstriques, digestions pesades, salivació excesiva.

Processos dermatològics: acné, pell atòpica, eczemes, psoriasis, picors, urticàries, pell seca.

Molèsties neurològiques: mal de cap, migranyes, vèrtig, pèrdua de sensibilitat a les extremitats, brunzits a les orelles.

Sistema articular: artrosis, artritis, fibromialgia, articulacions inflamades.

Molèsties respiratòries: asma, rinitis, dificultats respiratòries,sinusitis

Trastorns psicològics: ansietat, depressió, cansament, fatiga, hipersensibilitat, pèrdua de memòria, transtorn del son.

Transtorns metabòlics: cel·lulitis, obesitat, retenció de líquids, resistència a la pèrdua de pes.

Problemes de pes: dificultat per perdre pes.