Osteopatia  -  Fisioteràpia  -  Podologia  -  Nutrició  i PNIE -  Psicologia  -  Tractaments energètics  -  Tractaments de benestar

Kinesiologia

Gràcies a la Kinesiologia podem establir una comunicació amb la informació que conté el nostre sistema, a través d'un llenguatge binari mitjançant l'escurçament o allargament de les cadenes musculars anteriors i posteriors i saber quins factors han originat i estan mantenint el desequilibri, per tal de saber que es el que necessita el sistema per restablir-lo.

Ens permet treballar els aspectes emocionals, mentals, conductuals, energètics, subtils i espirituals, utilitzant els múltiples recursos de diferents escoles i sistemes per aconseguir el canvi i el creixement específics per a cada persona i problema.

Creences limitants i capacitadores, valors, les diverses situacions de crisi que han repercutit negativa o traumàticament en moments puntuals o llargs períodes, la memòria del nostre arbre genealògic, el benefici ocult de mantenir una enfermetat o problema, les diferents condicions que han format el nostre "JO" durant l'embaràs i la infància, la informació del nostre Adn, la memòria de la nostra ànima i el propòsit de la nostra vida.

La Kinesiologia bioquímica és un aspecte de la kinesiologia que ajuda a recuperar el benestar de les persones tenint en compte que hi ha un component 'bioquímic-nutricional' que se suma als diferents camps de l'ésser humà; l'energètic, l'emocional i l'estructural.
La Kinesiologia emocional es un procediment segur, respectuós i a mesura de cada persona, de cada problema, de cada moment, orientat a aconseguir pau, tranquilitat, estabilitat, alegria, energia, evolució i creixement personal.

PNL La Programació Neuro Lingüística ens ajuda a canviar la manera com percebem el nostre mon. Ens permet modelar els elements de l'estructura de les nostres experiències Tecniques com les posicions perceptives, la linea de la vida, el canvi de submodalitats, entre d'altres, ens permeten moure'ns a traves de la nostra trajectoria de vida, trobar aquells events o situacions on es va originar el bloqueig, viure en primera persona cada posició dels personatges implicats per comprendre el conflicte amb una nova perspectiva transformant la informació negativa dels sentits en positiva.

EFT Es una revolucionària tècnica que esta canviant la vida a milers de persones en tot el món. Parteix de la premisa que tota emoció negativa s'origina en la interrupció del flux energètic del cos i s'utilitza per resoldre tot tipus de problemes emocionals, mentals i físics. Mitjançant l'estimulació dels punts de la cara i cos que corresponen als principals meridians energètics, s'allibera l'energia estancada que genera malestar, permetent que l'energia torni a fluir, recuperant l'equilibri cos-ment i resolent el problema a tractar en minuts. Els seus efectes son ràpids i els resultats perduren en el temps.

Impartit per: Sònia López i René Creus