Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /usr/home/viasanna.com/web/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 8

Quiropràctica

A través de la columna vertebral passa el sistema nerviós central (medul·la espinal) que controla i coordina les funcions de cada òrgan, teixit i múscul del nostre cos. Per aquet motiu, un bon funcionament de la columna vertebral garanteix una millor qualitat de vida.

 

La quiropràctica, segons la AEQ - Associació Espanyola de Quiropràctica, és una professió sanitària que s’encarrega de la detecció, tractament i prevenció de les alteracions mecàniques de la columna vertebral en particular i del sistema neuro-múscul-esquelètic en general. Amb ajustos vertebrals específics es retorna la correcta alineació a la columna vertebral corregint les interferències nervioses, i així mateix, optimitzant la funció del sistema nerviós i restaurant l’equilibri del cos.  És una forma natural, segura i eficaç de cuidar la salut. Persones de totes les edats, des dels més petits fins els més grans, poden beneficiar-se d’un pla de cura quiropràctic personalitzat.

Impartit per: Iolanda Verdugo