"Viasanna és l'expressió d'un somni fet realitat. Està enfocada a assolir pau interior, relax i sentir-se bé"

Cesca Permanyer
Directora

És l’ànima de Viasanna i impulsora del projecte. Va ser mare gairebé a la farmàcia. Farmàcia i Viasanna i criatures li tenen el cor partit. La veureu a dins o fora, sempre un no parar.

Angely González
Reiki i EMF Balancing Technique

Treballa amb tècniques energètiques de fa molts anys. És testimoni de com ajuden a trobar l'equilibri entre cos, ment i consciència. És professora de kundalini Ioga, Shaktidance i Consultora de Feng- Shui. 

Francesc Torres
Podòleg

Més de 30 anys d'experiència en la cura del peu, en àmbits molt diversos, en l'atenció primària, hospitalària i en la consulta privada. Incorpora els diferents camps en què s’ha estès la podologia per aconseguir una major cura dels peus: la biomecànica, l’esportiva, el tractament infantil i geriàtric o l’ortopodologia, entre d’altres.

Gorka Iza
Osteòpata

Àmplia formació en el camp de les teràpies manuals i de la salut. Infermer, fisiotarapeuta i osteòpata. Terapeuta que combina diverses especialitats. El cos reacciona i parla, ens fa d’indicador d'hàbits incorrectes, i és el mirall del nostre sistema emocional. L’osteopatia utilitza el sistema muscular i l’esquelet per restaurar l’equilibri.

Jordi Barniol
Fisioterapeuta i PNIE

Està en formació continuada en fisioteràpia de l’esport, l’aparell locomotor i la neurologia. És especialista en psiconeuroimmunoendocrinologia (PNIE), el que diuen que és el futur de la nutrició, i en nutrició ortomolecular. I acabant el grau de dietista.

Iolanda Verdugo
Quiropràctica

Ha treballat diversos anys en l'àmbit de la biologia i l'ecologia, però des que la quiropràctica li va canviar la vida va decidir obrir el seu ventall professional cap a l'optimització de la salut. Es va graduar a Barcelona College of Chiropractic i forma part de l'Associació Espanyola de Quiropràctica, que promou la regulació de la professió.

 
 

Adela Jiménez
Massatgista

Una apassionada amb el que fa, i ho transmet amb el seu entusiasme. Li agrada seguir format-se amb les diverses tècniques, que hi ha en el món dels massatges i poder ampliar coneixements, perquè cada estil és òptim i concís per a un moment concret de la persona.

Emma Mirapiex
Terapeuta d'Acupuntura

Formada en diferents teràpies complementàries, principalment la Medicina Tracional Xinesa (acupuntura, auriculoteràpia, moxibustió i electroacupuntura) i també Alimentació natural y Dietoteràpia energética. Diplomada en Quiromassatge i  massatge Tuïna.

Marta Esteve
Teràpia Gestalt

Li agrada tot el que té que veure amb el món de l'autoconeixement i la descoberta dels propis potencials, com a camí cap a un benestar integral i personal, en els diferents àmbits. Titulada en Gestalt, i Formada en Bioenergètica i Constel.lacions Familiars. Té una amplia experiència dins del camp d'intervenciò soci-educativa amb col.lectius en risc d'exclusió.

Marta Mañero
Yin, Prana, Shaktidance Ioga i BackMitra

És una persona que li agrada el món de la formació i tenir eines per poder ampliar els seus coneixements en totes les tècniques que té. El Ioga és la seva forma de vida i transmetre als alumnes aquesta passió és innat d' ella. Propera i constant perquè les classes siguin cada dia més fàcils i amenes. 

Mariona Permanyer
Ioga Iyengar

Practica i ensenya el ioga Iyengar a diferents centres del Vallès des de fa anys. Apassionada d'aquesta disciplina, l'adapta i modela per a tots els nivells i cossos.
Experimentar el benestar del cos i la ment, en són la major recompensa, per a ella i sobretot, per als seus alumnes.

Marian Martin
Ioga Hatha Terapèutic

Porta moltíssims anys fent Ioga de manera personal i finalment és va decidir ser Professora i transmetre tot els seus coneixements d´una manera molt respetuosa i propera, adaptant la classe al ritme i mobilitat que la persona necessita.