Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /usr/home/viasanna.com/web/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Osteopatia  -  Fisioteràpia  -  Podologia  -  Nutrició  -  Psicologia  -  Tractaments energètics  -  Tractaments de benestar

Taller de Ioga Nidra

Divendres 24  de Maig de 18:30h a 20:00h

Què és el Ioga Nidra?

El Ioga Nidra és una tècnica per relaxar-se profundament de forma conscient. És una poderosa eina per a treballar la ment, amb un sistema ordenat amb diferents esglaons de profunditat segons cada propòsit.

Paramahansa Satyananda Saraswati va adaptar la tècnica antiga i va canviar els mantres específics per nombrar les diferentes parts del cos; per tal de que l’home modern pogués seguir i fer la pràctica amb més facilitat.

Què promou aquesta pràctica?

La tècnica ens porta a una relaxació profunda, perquè es promou entrar a un estat de quietud, similar a com si anèssim a “dormir”, però mantenint un deix de consciència durant tota la pràctica, i aquest és l’estat que ens apropa al Nidra.

És per això que és una eina tan potent en aquest món tan ràpid on hem de ser tan efectius amb tot, perquè ens ajuda a relaxar-nos i alhora a connectar amb la pròpia força interna, i entrenar, a dirigir i buidar la nostra ment.

 

Dia: divendres 24 de Maig 2019
Horari: 18:30 a 20:00
Preu: 12€   

Taller de Yin Ioga & Xacres

Dissabte 25  de Maig de 10:0h a 12:30h

Explorant els teus Xacres

Localitzarem, reconeixerem i començarem a despertar el sentir dels nostres centres energètics (xacres), fent ús de diferents eines. Ens valdrem de la poderosa pràctica passiva del Yin Yoga, enfocada en la fàscia o teixit connectiu.

La quietud física et durà a una actitud més comprensiva i una observació més amable amb tu mateixa d’allò que perceps mentre estàs a la postura, transformant els teus pensaments i hàbits limitants. Aquesta pràctica usant com a vehicle el cos físic, ens ajudarà a amplificar el nostre espai mental. I una ment més clara i neutre, pot fer ús de tot el seu potencial.

I això per què ens serveix?

Doncs per despertar consciència de com estan aquests centres energètics, i quan es té més pràctica, també harmonitzar-los i transformar desequilibris energètics que acaben afectant també al teu cos físic i, per tant, a la teva salut. Ser capaç de sentir el teu cos energètic, enforteix el teu potencial envers el teu benestar.

 

Dia: dissabte 25 de Maig 2019
Horari: 10:00 a 12:30
Preu: 18€    

Meditació & Mantres

Divendres 10  de Maig de 18:30h a 19:30h

Què promou aquesta pràctica?

Actualment, trobem mantres en l’hinduisme, però també en el budisme, taoisme, jainisme, sikhisme, cristianisme i a l'islamisme.

En qualsevol cas, el fet és que s’atribueixen als mantres un gran nombre d’efectes benèfics de tot tipus: redueix els estats d’ansietat, allibera de les neurosis, té efectes tranquil·litzants, millora la relació amb els altres, estimula la resistència a les malalties, augmenta la intuïció i enforteix el caràcter entre moltes altres consqüències, totes positives.

Dia: divendres 10 de Maig 2019
Horari: 18:30 a 19:30
Aportació: 5€

 

 

Taller de BackMitra

Dissabte  13  d'Abril de 10:00h a 12:00h

Durant els seus anys d'ensenyament, la mestre Brigitte Longueville va observar que els seus estudiants tenien molta rigidesa en àrees musculars profundes, principalment de l'esquena, i que realitzaven les asanes de "fora cap a dins" utilitzant massa força al coll, pelvis, cames i braços, creant d'aquesta manera encara més tensió. Basant-se en els seus estudis i treball en el camp de l'alineament crític de la mà del seu mestre Gert van Leeuwen i de la tradició del ioga en utilitzar objetctes de suport per per aprofundir l'experiència de les asanes, va identificar la necessitat de crear un nou element de suport per ioga. 


La BackMitra® és una eina clau que t'ajuda a deixar anar la rigidesa i cansament de l'esquena a partir de restaurar i renovar la capacitat de relaxació i força natural dels músculs atorgant-li més energia al cos. També permet treballar amb l'espai entre vertebres aconseguint tenir una columna vertebral sana, silenciosa i vigorosa.

La BackMitra® ens permet incrementar la obtenció de:

* Esquena més sana, flexible i saludable
* Columna més lleugera, menys tensió i menys rigidesa
* Calma, relaxa i redueix l' estrès
* Millora la postura, movilitza i alinea
* Alleuja tensions a l´esquena menys pressió toràcica i respiració més lliure i eficient      
* Millora la teva postura corporal, més vitalitat  
* Redueix el dolor


Dia: dissabte 13 d'Abril 2019
Horari: 10:00 a 12:00
Preu: 18€

Curs  -(1er Mòdul ) - TEST  KINESIÒLOGIC

Dissabte  23  de  Febrer de 10:00h a 14:00h

Mòdul BÀSIC

En aquest primer mòdul aprendreu a treballar amb el test kinesiològic per a obtenir informacions a nivell inconscient.
Coneixereu el Pretest simplificat per a identificar i resoldre qualsevol obstacle previ que es manifesti en la persona i posar a punt el sistema i dur a terme el testatge kinesiològic.
Aprendreu a determinar les emocions associades i els àmbits d’ón sorgeixen els desequilibris, com utilitzar diferents tècniques d’alliberament emocional per equiibrar processos i identificar intoleràncies alimentàries.
Tot i que una part d’aquest curs està dedicada a la teoria, el mòdul és pràctic i té com a objectiu que aprengueu a testar i relacionar-vos amb la comunicació binària del test kinesiològic

CONTINGUTS:

- Orígen i introducció a la Kinesiologia
- L´ estímul i el muscle fort indicador (MFI)
- El test O’Ring
- Test de Reflexe de Braços (Arm Reflex)
- Regulació inicial i Pretest básic
- Fixar, preferencial i gravar informació
- Tècniques d'alliberament emocional
- Pràctiques supervisades
- Test afirmacions i intoleràncies alimentàries    
Imparteixen: Sònia López i René Creus

PREU I CONDICIONS DE PAGAMENT

Preu del mòdul bàsic: 70€ *reservant 40€ abans del 20 Desembre
Preu sense reserva: 80€ fins el 15 de Gener
Reserva Mitjançant transferencia: ES15 0182 8739 1902 0244 1509 Beneficiari: VIASANNA. concepte: KINESIOLOGIA + NOM I COGNOM. O bé, adreçant-te al centre i efectuant pagament en efectiu o Tarja. *la resta (30€) es paga el dia de la formació.